te ia capul cand vezi oferte ede revelion pe valea prahovei
Pitoresti

Super oferte Revelion 2019 – 2020 Valea Prahovei

Vrei sa pleci undeva de revelionul asta? Cauti super oferte revelion 2019 – 2020 Valea Prahovei? Mult succes!
Eu nu cred ca exista undeva in Europa asta, o statiune, un oras, un …  orice, din Budapesta in Reykjavík, nu cred sa existe unitati de cazare care sa puna atatea conditii precum vilele de pe Valea Prahovei. Bai, citesti oferta si ai impresia ca aplici la un job. Pe ce data trebuie sa ajung, cate noptii trebuie sa stau, cate persoane sa fim? Sa ne uitam la cateva exemple:

Oferta Apartament Jolie din Sinaia

Aflam de pe turistinfo.ro ca daca vrem sa petrecem revelionul sub acoperisul lor e musai sa ajungem pe 28 decembrie si sa plecam pe 1 ianuarie!
Deci nu eu, turist aleg daca vreau sa ajung pe 27, pe 28, 29, 30 sau chiar 31? Nope, mi se impune.
Ai zice ca se pregatesc oamenii sa te astepte, insa iar nu, nu te asteapta careva cu un purcelus la protap, scrie clar! Cazare fara masa.
Aflam totodata ca daca vrem sa mergem insotiti de partener si atat, nu prea se poate ca se inchiriaza numai integral. Si ca trebuie un minim de 4 persoane pentru rezervare.
Intreb ca prostul, daca sunt suficient de tampit sa platesc 3000 de lei pentru toata vila, nu pot sa vin singur sau numai cu amanta? Musai sa fim minim 4? Vezi oferta revelion Apartament Jolie

Oferta revelion 2019 la Vila Cristina din Sinaia

E si mai al dracu! Pe langa faptul ca ti se spune data de intrare, numar minim de nopti, mai ai si 50% avans, iar restul de 50% ii platesti pana pe 10 decembrie, daca nu platesti pana la 10 decembrie, se pierde avansul. Avansul fiind de aproape 1.000 lei, caci 4 nopti, cazare fara masa/ 960 lei/ persoana, astfel la un cuplu avem 2.000 lei numai cazarea la o pensiune de 3 stele.

Ti se pare ok sa platesti 2.000 lei pentru cazare? Sa comparam:

Sinaia, pensiune 3*, oferta revelion Tenerife, Insulele Canare, hotel 4*, cazare in perioada revelionului
check in neaparat pe 29 sau 30 check in cand vrei, 29, 30, 31
avans 50% platit  in momentul rezervarii nu se percepe avans nici in momentul rezervarii si nici oricand inainte de 20 DECEMBRIE
restul de 50% de platit inainte de 10 decembrie, altfel se pierde avansul pana pe 22 decembrie NU SE PERCEPE nicio taxa
cost 2.000 RON cazare 4 nopti 2 persoane, fara masa cost 1740 RON cazare 4 nopti 2 persoane cu MIC DEJUN
pensiune hotel
3*** 4***
fara astfel de dotari piscina, SPA, fitness (piscina indoor si outdoor free, SPA contra cost)
aproape de Centrul Cultural Carmen Silva si Ramayana Café… aproape de plaja/ ocean Atlantic
musai sa achizitionezi 4 nopti stai cate nopti vrea muschiul tau

Ma rog, una peste alta, ofertele bat toate cam acolo. Au crescut costurile cu cel putin 100%, mai toate iti ordona sa inchiriezi pe un minim de nopti, masa e pe cont propriu, te descurci. Cum dracu`sa nu-ti faci revelionul pe Valea Prahovei.  Pai sa nu dai o caciula de bani la cazare, sa stai incolonat tu si juma`de Bucuresti la intoarcere spre casa, sa nu iti cumperi coaste de la Carrefour Sinaia sa faci un gratar la „cumpana dintre ani!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *