urgentele medicale si alte boli in timpul pandemiei
Controversate

Dumnezeu confiscat pe persoana juridica

Cum am ajuns asa?
Sau asa am fost dintotdeauna numai ca lipsea conexiunea la internet si nu ne „vedeam” atat de clar intre noi?

Mda, raspunsul e ca asa am fost si inainte si martora e istoria atator morti in urma conflictelor generate de atitudini extremiste. Si tocmai pentru ca exista un istoric al consecintelor extremismului e obligatia noastra sa nu uitam, sa nu permitem sa se mai intample.


Pagini de Facebook de sorginte „religioso-politica” s-au auto-declarat aparatoare de neam, traditie, familie si Dumnezeu, si in numele acestuia arunca venin in toate directiile.
Tot ce nu le valideaza propriile judecati e rau, e iad, e dementa, e gresit, e odios, trebuie oprit, interzis. De ce? Pai ei zic ca asa a „zis” Dumnezeu, de parca Dumnezeu le sopteste noaptea la ureche ce isi doreste si cum.

Ei si numai ei par a fi facut scoala in rai si au fost trimisi apoi de insusi Dumnezeu ca purtatori de cuvant pe pamant.

Odata cu intrarea AUR in Parlament m-am intrebat cum e posibil? De unde? De ce? Pentru ce? In folosul cui?

Al oamenilor sigur nu, caci ura nu a facut niciodata bine, a fost doar un „bun” calauzitor al genocidelor in istoria umanitatii.

Cum niste simpli oameni au ajuns sa se simta asa de „legitimati” de divinitate incat isi permit sa dea verdicte ca niste prezente atotstiutoare si omniprezente?

Daca Dumnezeu ne-a creat asa diversi sub toate aspectele, cum un grup de oameni se simt mai bine „creati” decat altii, astfel incat sa se declare capitanii vasului care ne va duce unde? Spre o lume mai buna? Dar cum o lume mai buna cand discursul abunda in atacuri la alti semeni si la modul in care isi traiesc viata: casatoriti sau nu, cu un copil sau cinci sau fara, cu mers duminica la biserica sau fara biserica.

Sa proclami superioritatea unui popor, sa zbieri si sa faci politica in numele „neamului” tau, sa identifici doar dusmani in afara granitelor, implicandu-l pe Dumnezeu e hilar, prostesc, odios. Dumnezeu nu e … roman, deci nu e cazul sa ne comportam ca si cum ar fi fost nascut aici in Oltenia si menirea lui e sa ne apere pe noi, maretul popor roman!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *