Controversate

Ce au inteles talibanii crestini despre talibanii din Afganistan

Intr-o zi cu soare am gasit aceasta postare, fix asta


In dulcele delir crestin, am cetit comentariile si am identificat cateva tipuri de crestini neaosi:

 

Crestinul cu apucaturi criminale

Crestinul cu apucaturi criminale este atat de iubitor, incat i-ar omora pe toti care nu sunt ca el: nu gandesc ca el, nu procedeaza ca el, nu respira si nu mananca ca el. Toate astea pentru ca trebuie sa iti iubesti aproapele, evident ca e vorba de aproapele … cel mai apropiat, cum ar veni: mama, sora, bunicu`. Talibanii, afganii si toate natiile, rasele, nu iti sunt deloc aproape, atatia km ii despart.

 • Nu pot fi extirpati de pe fata pamantului!? Sa nu primim in Romania, pe niciunul… Daca cumva este vreunul si a gresit pe pamantul nostru, pedepsit fara mila…..
 • Strigator la cer…sa mergem frati intru Hristos,sa ii ajutam…sa trimitem la Allah pe toti teroristii…pamantul e a lui Hristos!
 • De maciuca i-as spanzura pe toti.
 • mă dar chiar nu se poate sa arunce careva o bombă atomică peste ei si să ai steargă de pe pământ pe animalele astea sălbatice?in ce vremuri trăim nene?a venit iadu pe pământ?

Crestinul care sufera de mania persecutiei si tremura de frica apocalipsei

Nimic nu il impiedica sa se roage si sa isi manifeste credinta in fiecare zi din viata lui, cum considera de cuviinta. Isi poate face coroana din cruci la masina, isi poate sfinti chiar si papucii de casa, poate sa tina post 365 de zile pe an si poate sa se inchine o data la 5 minute. Poate chiar sa ii nedreptateasca pe altii, iesind in strada sa zbiere ca homosexualii nu sunt oameni, dar i se rupe sufletelul cand se gandeste cum va fi persecutat pentru ca este crestin sau cum vor fi altii persecutati.

 • De aia vin la noi,sa ne elimine !Nenorocitii!
 • Oare urmeaza sfirsitul cu pasi mici si siguri🤔🤔🤔🤔
 • Jigodi și ăștia din fruntea țării îi primeasc cu mult drag. Vă dați seama cită ură au cei ce ne conduc pe români?
 • Talibanii sa stea in banca lor,ce amesteca viața religioasă cu comanda primită din alta parte,să nu uite că alături de creștini sunt puși pe aceiași treaptă,dar nu gândesc,unelte manipulatoare

Crestinul exclusivist

El nu are nevoie de prezentare. Se intelege de la sine, el e unicul, cel mai adevarat.

 • Niste nenorociti retardati ,needucati ,javre nenorocite cu religia lor cu tot.

Crestinul pios

Mda, ma, astia sunt mai rari, doar un singur comentariu care arata putina mila. Acesta e crestinul care i-ar salva! Pe cine? Pai pe aia care sunt ca el! Restul? Pot sa crape evident.

 • Luam creștini

Crestinul informat

E ala care stie el! Stie ceva ce nu mai stie nimeni. El nu se lasa manipulat.

 • Probabil ca asa ar face, doar ca nu e nici un crestin in Afganistan. Cu exceptia occidentalilor veniti o data cu americanii, iar astia pleaca.
 • Sa va aduc aminte, anii trecuti in Siria erau ucisi crestinii de ISIS si incercau sa scape.. In Italia au fost aruncati crestinii in mare, de musulmanii cu care erau in barca… Crestinii care au scapat, au spus si au fost arestati musulmanii, de autoritatile italiene… Noi ca si crestini ne am revoltat, de ce sa primim pe musulmani!? Din pacate, sunt diabolice planurile lor… Sa nu uitam de ceea ce s a petrecut in Siria cu crestinii...
 • De ce va luati dupa niste zvonuri? Nimeni nu are nici o info concreta, pt ca este haos. Probabil vor fi fortati sa se converteasca. Dar metode si mai dure au folosit catolicii in sec 16 impotriva protestantilor.
 • Nu e adevărat, mass-media care ne-a vândut falsa pandemie, acum încearcă sa ne convingă ca talibanii sunt islamiști fundamentaliști. Ei au interzis acum burqa, drogurile, vaccinul anticovid, căsătoriile gay. Am citit in presa italiana . Deci, unde e adevărul?

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *