medicina cuantinca, biorezonanta
Prostia omeneasca

Medicina vibrationala – ghid practic de la A la Z

Centru de diagnoza si armonizare energetica, centru de diagnoza – suna sofisticat, profesional, medical.
Diagnoza vine de la diagnostic si se refera la identificarea unei afectiuni medicale dupa manifestarile pe care le prezinta si a examenelor de laborator.

Hm, dar ce manifestari are omul care nu este armonizat energetic? 
Ce exemane de laborator se fac ca sa iti verifici armonizarea energetica?

Dar sa o luam cu inceputul.

Medicina vibrationala – ce este?

Pai pe site https://medicinavibrationala.ro/despre/ domnul Richard Gerber zice ca:

„Medicina vibrationala, bazata pe punctul de vedere einsteinian considera ca fiinta umana este un organism multidimensional compus din sisteme fizice/celulare aflate intr-un schimb interdinamic cu o serie de campuri energetice complexe prin natura lor ce au de fapt rolul coordonator. Medicina vibrationala vindeca bolile prin manevrarea acestor campuri de energie subtila, prin directionarea energiei in corp, in loc de manevrarea chimica (medicamentoasa) sau chirurgia inutila a celulelor si a organelor.”

Inaltator sau ce?

El e nea Gerber, aduce putin cu Bivolaru, dar nu e el.

Trecand peste faptul ca Einstein era un om de stiinta, si nu medic, deci cand zici Einstein zici miscarea browniana, efectul fotoelectric, astronomie, nicidecum boli infectioase, tumori si hernii inghinale. Sa nu uitam ca au trecut aproape 65 de ani de la moartea lui, iar in timpul asta medicina s-a transformat.

Uite, de exemplu, cand isi traia Einstein perioada de glorie, antibioticul nici nu se inventase inca. Cam atat de mari sunt progresele medicale la intervale de cativa ani 🙂 Numit coordonator al medicilor rezidenti la maternitatea din cadrul Spitalului General din Viena, Ignaz Semmelweis descopera ca daca medicii isi dezinfecteaza mainile, transmiterea bolilor se reduce foarte mult. Se intampla in 1847.

Descoperirea lui a fost primita cu mare scepticism de colegi, abia cateva decenii mai tarziu, i s-a acordat creditul meritat si dezinfectarea mainilor a inceput sa se practice la scara larga.
Asa ca in vremea copilariei lui Albert, doctorii inca operau cu sarg cu mainile murdare fara sa vada o problema in gestul lor.

Tot medicina vibrationala (cuantica) este si ce sustinerea sfantu` ardealului Arsenie Boca, alt mare medic ca si Einstein. Daca ar fi sa traducem intr-un caz concret, real, ce vrea sa ne zica medicina asta cuantica e ca: Ana e de rasa europeana, caucaziana, intretinere relatii sexuale cu Eden, Eden este african. Ana se desparte de Eden si peste 5 ani concepe un copil pe care naturala cu Marcel, altul de rasa caucaziana. Ghice ce? Conform medicinei cuantice, chiar daca ovulul vine de la Ana si spermatozoidul de la Marcel, copilul se poate naste negru sau mulatru. Caci corpul Anei „a tinut minte” perioada in care si-o tragea cu Eden si-a vrut sa-i joace o farsa.

Mda, asta cu medicina vibrationala energetica, cuantica, fantasmagorica.

Cu ce se ocupa medicina vibrationala energetica?

Cu vindecarea oamenilor contra unei sume modice. Da, in cazul acestei „stiinte” nu se platesc mii si zeci de mii ori sute de mii cum se intampla in cazul transplanturilor, sumele sunt modice, pleaca de la 100 de lei sedinta.

Pe sedinta de ce? Pai pe sedinta de:

 • diagnoza cu aparatul BioPlasm – biorezonanta
 • diagnoza cu aparatul Quantum – biorezonanta
 • diagnoza cu aparatul BioWell – efect Kirlian
 • terapia DDS (Direct Detoxification System)
 • Theta Healing
 • biorezonanta magnetica
 • tehnica Bowen
 • tehnica Rejuvance
 • terapie cu lumina – Bioptron
 • masuratori ale retelei geofizice Hartmann
 • masuratori ale energiei incaperilor – senzorul Sputink

si cate si mai cate.

Cum stim ca functioneaza medicina vibrationala, biorezonanta magnetica?

Stim pur si simplu. Nu ati vazut la tv pe toate canalele mapamondului, de la Al Jazeera la CNN si ProTV ca dupa o diagnoza cu aparatul BioPlasm si alte cateva terapii, lui Georgel, tanarul cu picioarele amputate, i-au crescut alte membre inferioare la loc?

N-ati vazut ca gata, lumea nu mai cauta vaccin pentru Covid, terapia cu lumina curata orice virus!

Economiile s-au prabusit, nu din cauza coronavirusului, ci din cauza descoperirilor in materie de masuratori ale energiei. Da, gratie acestei energii manipulate de specialisti, nu mai e nevoie nici de citostatice, energia face totul in locul zecilor de ani de studii clinice si miliardelor investite in cercetare & productie, nici de facultati de medicina, nici de industria pharma.

Din aceeasi categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *