Top idioti pandemie: Teodosie, BOR, antivaccin
Pandemie Covid-19, Prostia omeneasca

Idiotii pandemiei

Cine a fost cel mai prost din curtea scolii in timpul primei pandemii din viata noastra? Hmmm, e ca si cand te-ai apuca sa examinezi furnicile din gradina sa stabilesti care sunt cele mai grase.

Redau de-a valma un top iditioti in pandemia de Covid-19:

Cine au fost idiotii pandamiei – fumatorii care …

1. Fumatorii vizibil ingrijorati ca plamanii lor au de suferit din cauza … din cauza ca nu le ajunge oxigenul. Masca de protectie ii impiedica, ce nu e evident ?!

Antivaccin in masa

2. Antivaxerii care au iesit in Piata Victoriei, apoi ajunsi acasa au mancat un parizer cinstit, urmat de un croissant pe eticheta caruia lista de ingrediente e mai lunga decat lista de analize a unei gravide. Pe toate cele trei trimestre.

Romanii stiu tot

3. Romanii care au mai multe sanse sa moara loviti de traznet ori calcati de un tren de mare viteza Caracal – Bucuresti, decat sa citeasca o carte din scoarta in scoarta in timpul vietii lor, dar care au „argumentele” necesare sa combata orice teorie a unui profesionist. Indiferent ca e medic, biolog, chimist.

Conspiratia si oculta mondiala

4. Conspirationistii care cred ca marile puteri ale lumii si-au dat mana ca sa semene panica in randul populatiei si sa poata astfel controla multimile, de parca ar putea cineva sa se inteleaga cu Trump.

Toma

5. Cei care se uitau la stirile din Italia cu morti, cadavre, sicrie, dar nu credeau ca e adevarat.
Pe ei va rog sa ii scuzati, n-ar recunoaste un obez nici daca ar avea 300 kile si nu ar incapea pe usa.

Sigur ceva e necurat la mijloc cu dimensiunile usii! Oculta mondiala le-a schimbat pentru ca omul, nemaiincapand sa se apuce de slabit. Cu ce? Pai logic, cu pastilele din farmacii. Toata lumea stie ca farmaciile sunt conduse de niste forte universale oculte care vor sa stapaneasca pamantul prin imbolnavirea popoarelor lor”.

Teodosie BOR impartasania si incalcarea autoritatii

6. IPD INF PSI DJS IPS Teodosie. De departe, din intreaga intelepciune de care e capabila BOR, s-a remarcat aceasta vietate. El a tinut si inca tine cu dintii si cu barba de dogma, de regula, de superstitie, de traditie. Chiar si cand traditia omoara oameni. A aratat cat ii pasa intr-adevar de oameni si cat pretuieste viata prin nenumarate iesiri absolut cretine. Bomboana de pe coliva, impartasania unor copii nevinovati cu aceeasi lingurita in weekend-ul dintre starea de urgenta si cea de alerta.

Trist sa vezi un slujitor al lui Dumnezeu, zica-se, instigand la nesupunerea fata de autoritati si insistand pe niste practici nerecomandate de toata comunitatea stiintifica mondiala.

vrednic-este-ips-teodosie-noi-tot-vom-impartasi

Pericolul 5G care ne paste

7. Luptatorii contra 5G. Acele fiinte care traiesc prin noi, respira acelasi aer cu plumb pe care il respiram cu totii, mai ales in dragul nostru Bucuresti.
Merg pe aceleasi meleaguri unde gunoiul, fie ca e un ambalaj aruncat pe scarile de la metrou, fie ca e un munte denumit groapa la marginea orasului, nu deranjeaza.
Mananca aceeasi mancare procesata.
Folosesc aceleasi cantitati uriase de plastic cate sufoca planeta la propiu. Arunca uleiul din tigaie direct pe scurgerea chiuvetei fara remuscari.
Numai ca ei, ei vegheaza asupra undelor care le-ar putea periclita pretioasa sanatate.

 

 

Sursa: Cronicipebune, de Silviu Iliuta

Tot Rusia, saraca

8. Iubitorii de mama Rusie. Da, ei s-au manifestat cu precadere la inceput. Poate va mai aduceti aminte de filmuletele cu rusii care deja aveau medicamentele, leacul pentru Covid. Rusii care la ei nu exista coronavirus ca sunt mari si tari. Apoi s-au stins aceste teorii odata cu intrarea brusca si abrupta a Rusiei pe lista tarilor celor mai afectate ca numar de contaminari si de morti de coronavirus.

Din aceeasi categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *