prostii romaniei isi dau arama pe fata in timpul pandemiei
Pandemie Covid-19, Prostia omeneasca

Cum actioneaza un analfabet functional in vremea pandemiei?

 • Analfabetul functional se opreste seara cand vine de la munca, la Mega, sa isi ia bere si seminte. Sau mai rau, nu vine de la munca, vine direct de acasa. A auzit el de niste mii de morti, de terapie intensiva, da acu` ce sa faca, sa nu mai iasa din casa?
 • Analfabetul functional nu prea si-a format o parere in legatura cu coronavirusul asta! Distribuie la intamplare pe Facebook tot ce ii pica-n … ecran: acu` ca nu exista leac la virus si murim cu milioanele, acu` ca e un homeopat care vinde picaturi preventiv, acu` ca e vina americanilor, acu` ca e a rusilor, a evreilor, a ocultei mondiale, ba e o banala gripa, ba ca e cel mai mortal virus.
 • Analfabetul functional NU se simte expus, lui nu ii e frica, e sanatos tun chiar daca pe usa poate intra burta si 1 minut mai tarziu el, colesterolul e la cer, dar el? Nuuuuuu, el n-are probleme de sanatate. El e ala care crede ca cui pe cui se scoate, cand se scoala dupa betie, mai bea ceva, cand are gatu` inflamat, el baga o inghetata.
 • Analfabetul functional isi ia consoata si plozii, ii baga in Logan (BMW la mana a doua, cu volan pe dreapta daca a fost prin UK) si pleaca in weekend la ma-sa in Ciorogarla. Nu vede un pericol in asta. El si familia sunt safe pentru ca se teleporteaza, ei nu ating usa de la lift, butonul, usa de la intrarea in scala, leviteaza pana la masina si nu respira pana la tara.
 • Acolo la ma-sa la Ciorogarla fac un gratarel, vine si vecinu`. A stat gura-n gura cu alt vecin venit din Italia, dar ala n-are nici pe dracu`! N-a stat in carantina, nu l-a testat nici pulea, da e bine, e sanatos, ce naiba, se cunosc de copii.
 • Analfabetul functional a auzit ca trebuie sa limiteze contactul social asa ca nu s-a mai dus la curve.
 • Analfabetul functional e cel mai bine informat. Ce Organizatie Mondiala a Sanatatii, ce Centru` de Control al Bolilor, ce medici, ce biologici, ce chimisti, pai are el un pretin, pretin bun, beau bere impreuna saptamana de saptamana, care e brancardier la Universitar, a zis ala cum sta treaba cu virusu` asta.
 • Analfabetul functional a auzit pe multe voci ca cica trebuie sa stea in casa si sa iasa doar in caz de urgenta, iar el asa face. Nu iese decat pentru urgente, merge la Tilica de la 2 sa-l tunda ca nah s-au inchis saloanele si pandemie, pandemie, da ce, el sta netuns acum?

https://www.facebook.com/groups/sarcina/

 • Da o fuga la Lidl c-ar manca niste clatite cu ciocolata. Deci urgente!
 • Analfabetul functional e sigur pe el, stie sigur ca mor doar batrani, el are 40, il doare la pendula. Ca ar putea sa se contamineze, apoi sa imbolnaveasca un batran cand se duce la ma-sa la tara, batran care n-are loc la terapie, crapa imbolnavind si pe altii, eh, mintea lui n-ajunge asa departe.
 • Analfabetul functional rade cand ii vede pe altii ca se feresc, ca poarta masca ori manusi. I se pare amuzant, chiar nu intelege ce e cu nebunia asta.
 • Analfabetul functional se uita la Antena 3, la Romania Rv, la Realitatea, posturi d`astea de incredere, ca lui asa ii place, cu burtiere mari, colorate, sa urle ala in ecran mesaje alarmiste, ca sa stie el adevarul. Astia de la Digi, niste plictisitori, nu zic nimic.
 • Analfabetul functional a auzit ca trebuie sa fie empatic in perioada asta, asa ca in ultimele zile zice bancuri. Ce, nu asta e empatia? Simpatia? Sa fie simpatic cu altii, nu?
 • Analfabetul functional nu intelege de ce ii zice Covid-19! Pana acum de ce in Romania nu s-a auzit de Covid-1, Covid-2! Ce au pazit autoritatile pana la 19? Alte tari de ce nu ne-au avertizat? Ne-au ascuns adevarul? Vor se ne omoare?! De-aia suntem colonia Europei!
 • Analfabetul functional doarme noptile astea mai bine ca niciodata. Are frigiderul plin, a luat nevasta-sa din toate, mai multe kile. Are camara doldora, cad conservele pa el! Kilograme de faina, de malai, baxuri de hartie igienica, nimic nu ii lipseste din casa. Zilele astea e mai rasfatat ca niciodata, numai snitele, chifetele si paste face nevasta-sa.

Din aceeasi categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *