Controversate

Coalitia pentru Familie n-a murit, s-a rebranduit!

Acum mai putin de 2 ani, reprezentantii si adeptii Coalitiei pentru Familie se dadeau de ceasul mortii ca fara definirea in Constitutie a casatoriei ca uniunea dintre o femeie si un barbat, nimic nu e …

Absolut toata sanatatea si bunastarea societatii romanesti parea sa stea rezemata pe 3 cuvinte scrise in carticica numita Constitutie. Acel, cel mai important document ciopartit de membrii CCR ori de cate ori principiile din docoment nu deserveau interesele partidului rosu.
Dupa esecul lamentabil, dar binevenit, al referendumului care a tinut 2 zile, coalitia a inceput sa gaseasca scuze:
 • ca oamenii nu si-au dat seama de importanta demersului lor
 • ca oamenilor le-a fost lene sa iasa la vot
 • ca partidele s-au asociat cu initiativa lor imaculata si esecul referendumului e din cauza oamenilor care au ales sa dea o m…e binemeritata partidului care a dus la infaptuirea referendumului
 • ca presa
 • ca Facebook-ul
 • ca boicotul
 • ca agenturile straine
 • ca LGTB
 • ca vestul
 • ca Occidentul
 • ca interesul lui Marele Negru.

In fine, treaba e ca Coalitia a pus o artificie pe cacat in loc de tort, artificia a luat foc si i-a improscat cu cacat, cand ei se asteptau la frica!
Unii poate se gandeau ca urmeaza sa ii vada lingandu-si ranile, regratand ca poate ar fi putut face mai mult, insa nah, ei aveau armele pregatite.
La scurt timp dupa baia de cacat, Coalitia si-a tras un rebranding, mai corect spus, si-a asumat ce avea deja pe lista de obiective, dar i-a fost asa … jena sa ne zica prin prima, prin urmare au venit cu aberatia cu uniunea, cu femeia, cu barbatul, cu Constitutia. 
 • in primul rand si-au schimbat numele in Platforma Impreuna, o denumire mult mai ampla care nu mai poate ridica obiectii gen: „Stai Bobita ca eu imi cresc singur copilul, ce vrei sa zici, ca eu si fiica-mea nu suntem familie?!”
Nu mai loveste nici in hipsterime unde animalul de companie, ca e caine, ca e papagal, face parte din familie.
Nu mai supara nici parintii plecati peste hotare, care si-au lasat cu greu copii in grija bunicilor.
Nu le mai reproseaza nimeni ca familia traditionala in amintirea multora inseamna saracie, violenta fizica si verbala.
O miscare inteligenta asta cu schimbarea numelui!
 • in al doilea rand si-au gasit un dusman mai mare, mai puternic cu care sa lupte pe un teren vast si sensibil. Asta cu schimbarea Constitutiei le dadea un teren de joaca restrans, a mers la inceput pentru ca le-a facut intrarea cum s-ar spune, au castigat vizibilitate, popularitate, au facut tam-tam, cine dracu` stia de ei daca ziceau din clipa: Dom`le, deci ce vrem noi e o societate fara homosexuali, vrem sa nu li se predea elevilor educatie sexuala, vrem sa nu auzim in spatiul public despre altceva in afara de barbat – femeie- copil.

Constitutia chiar a fost o carte de intrare extraordinara, dar atat. Pentru ca apoi, bun, sa zicem ca schimbau Constitutia, si? Ce urma?

In plus, cu siguranta au luat in calcul ca si cei mai putin educati cetateni isi pun intrebarea, „Ia stai ma, ca nici pana acum nu era specificat de femeie si barbat si uite ca nu avem casatorii gay, de ce atata valva sa schimbam ceva ce nu produse efecte? Ce dracu`, chiar asa n-avem altele care ne ard mai rau?”
Acum, de cand s-au transformat in Platforma Impreuna, s-au mutat cu joaca pe un teren larg, ofertant, sensibil, orientat catre cele mai vulnerabile fiinte din sistem, ei acum lupta pentru a pastra mintile inocente ale copiilor, ei lupta pentru ca acestia sa nu fie indoctrinati, sa nu fie transformati prin educatie in homesexuali, lesbiene si transgenderi! Ei lupta pentru ca cei mici sa nu fie indopati cu hormoni de schimbare de sex 🙂

Mda, chiar asa!

Cine sunt nenorocii care le baga hormoni copiilor pe gat si vrea sa faca din Ionut – Maria si din Maria – Gigel?

Pai nu stiu ce ONG care activeaza in domeniul drepturilor minoritatilor sexuale, pai nu stiu ce tara care adopta o lege care nu e pe placut Platformei, pai Ministerul Educatiei daca face vreun pas care nu i se pare Platformei ok, pai un post de radio care sustine un anumit proiect. Practic dusmanul e peste tot si e invizibil! Ce poate sa fie mai inspaimantator decat un dusman mareee, puternic si mai ales pe care nu-l vezi!

Mi-e sila!
Acum, sa ne aducem cu totii aminte cum ni se prevestea sfarsitul daca nu schimbam Constitutia.
Avem aici o colectie selecta din perioada in care Platforma era Coalitie 🙂 Sursa este Pagina de Facebook a Coalitiei

 

   

Din aceeasi categorie

2 comentarii

 1. […] ce sunt speriati teocratii, popii, adeptii teortiei conspiratiei, cei saraci cu duhul, fosta Coalitie pentru Familie de ideologia de […]

 2. […] cateva organizatii, cea mai vizibila fiind Platforma Impreuna, fosta Coalitie pentru Familie, rebrand-uita dupa ce s-a murdarit de cacao din cap pana in picioare in urma cu aproape 2 ani, care […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *